Κατασκευή ιστοσελίδων (site)

Ρωτήστε μας για προσφορά

Στείλτε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 1 εργάσιμης ημέρας!Προσφορά για Κατασκευή ιστοσελίδας 210 6082271

Η ForthRight αποτελεί τον πολύτιμό σας συνεργάτη για την κατασκευή της ιστοσελίδα σας (site). Η κατασκευή ιστοσελίδων δεν είναι απλή υπόθεση. Μια ιστοσελίδα μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μια επιχείρηση, σε έναν επαγγελματία, σε έναν ιατρό.

Δείτε επίσης…..  πληροφορίες για κατασκευή eshop

Η επιτυχημένη κατασκευή ιστοσελίδας στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην κατασκευή της ιστοσελίδας (Web Development – Web Design – Content – SEO), στις νέες τεχνολογίες που θα αξιοποιηθούν και η διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Το Web site σας, είναι η εικόνα της επιχείρησης σας στο Internet, οπότε παρουσιάζοντας αποτελεσματικά την εικόνα σας βάζετε υψηλότερα τον πήχη στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον. Στο Internet υπάρχει ένα ρητό: Content is the king και έχει μεγάλη βάση, μιας και με το εύχρηστο και καλοσχεδιασμένο Web site, η ποιότητα των πληροφοριών κάνει ένα Web site να ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο στους επισκέπτες.

Στην ForthRight η δημιουργία ιστοσελίδων, σημαίνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευής και προώθησης, με γνώμονα την απόδοση της επένδυσης για τον πελάτη μας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεταφράσετε την επιχειρηματική σας σκέψη σε τεχνικές απαιτήσεις και στη συνέχεια να σχεδιάσουμε, να αναπτύξουμε και να οργανώσουμε τη εφαρμογή που θα τη στηρίξει, είτε αυτή είναι ένα website, είτε ένα πολύπλοκο εργαλείο, είτε μια εφαρμογή κινητού.

Επίσης, αναλύοντας την παρουσία του πελάτη μας στο διαδίκτυο και ταυτόχρονα αναλύοντας την αγορά και τον ανταγωνισμό του, δημιουργούμε ένα Internet Marketing Plan που θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό του. Ακολουθώντας μια σειρά ενεργειών (Google Adwords, Επιλογή λέξεων κλειδιών, Στρατηγική Social Media, Email Marketing κτλ.) θα τον βοηθήσουν να αυξήσει τις πωλήσεις του και να ξεπεράσει τους ανταγωνιστές του.

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το επαγγελματικό website σας.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή καλέστε μας στο 210 6082271

meletikaiprosfora

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει 5 τάσεις για μια επιτυχημένη ιστοσελίδα. Οι 5 κατευθύνσεις θα σας βοηθήσουν στην κατασκευή ιστοσελίδας ή την αναβάθμιση και την ανακατασκευή της ιστοσελίδας που έχετε ήδη.

O τελευταίος χρόνος ήταν πραγματικά ένα νέο ξεκίνημα για τη βιομηχανία του web design, καθώς ο παγκόσμιος ιστός οριστικά και επίσημα απομακρύνθηκε από τον παλιό, ακατάστατο τρόπο σχεδιασμού σε έναν πιο επαγγελματικό, και φιλικό προς το χρήστη, που προσφέρει απρόσκοπτη περιήγηση. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις 5 εξέχουσες τάσεις του web design, οι οποίες μας βοηθούν στο να διαμορφώνουμε το web προς το καλύτερο:

1. RESPONSIVE DESIGN / MOBILE FRIENDLY

Οι ημέρες που έπρεπε να φιλοξενούμε 5 διαφορετικές ιστοσελίδες ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης των διαφόρων συσκευών που χρησιμοποιούνται για πρόσβαση, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Οι περισσότερες ιστοσελίδες, περιοδικά και blogs σήμερα προτιμούν να έχουν συμβατό (responsive) σχεδιασμό, που προσαρμόζεται αυτόματα στο μέγεθος της οθόνης του χρήστη. Το responsive design όχι μόνο είναι πιο φιλικό προς το χρήστη, αλλά μειώνει σημαντικά το χρόνο φόρτωσης της σελίδας με την εξάλειψη τυχόν περιττών ανακατευθύνσεων από την κεντρική σελίδα του site.

2. ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Οι ιστοσελίδες δημιουργούνται και θα πρέπει εύκολα και γρήγορα να μπορούν να μεταλλαχθούν, να εξελιχθούν, να αλλάξουν, να προστεθεί ή να αφαιρεθεί περιεχόμενο, να αλλαχθούν οι φωτογραφίες κτλ. Υπάρχουν διάφορα cms που μπορεί να επιλέξει ο πελάτης ή η εταιρεία για τη δημιουργία της ιστοσελίδας όπως το wordpress, joomla, drupal και πολλά ακόμα. Η λύσε σε custom cms δεσμεύει τον πελάτη με την εταιρεία και ανεβάζει αρκετά το κόστος, συνεπώς καλύτερα θα ήταν να μην την προτιμήσετε.

3. ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Μια ιστοσελίδα είναι ένα άψυχο αντικείμενο. Σε μια προσπάθεια να ζωντανέψουν αυτό το άψυχο ον, οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν animations από την αρχή του web design. Πλέον οι web developers κάνουν χρήση premium animations για να δώσουν ζωή στα flat, μινιμαλιστικά θέματα του web design. Τα πιο δημοφιλή animations που χρησιμοποιούνται σήμερα περιλαμβάνουν animations με κινούμενο φόντο, slideshows και πολλά άλλα.

  • Εμπλουτισμένο design

Μια νέα μορφή flat web design έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος, η οποία κάνει ελεύθερη χρήση των διατάξεων με πλέγμα, επιτρέπει τα animations, τις πρωτότυπες μεταβάσεις και τη χρήση εφέ που δίνουν βάθος, όπως φωτισμό και σκιές. Το τελικό αποτέλεσμα προσφέρει μια πλούσια, επαγγελματική και premium web surfing εμπειρία που κάνει τους χρήστες να αισθάνονται σίγουροι και άνετοι.

  • Αλληλεπιδράσεις

Η ιδέα πίσω το design κάθε σύγχρονης ιστοσελίδας είναι να κρατήσει το χρήστη απασχολημένο όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό επιτυγχάνεται κάνοντας το χρήστη να αλληλεπιδρά συνεχώς με την ιστοσελίδα με κάποιο τρόπο, χωρίς να αισθάνεται ενοχλημένος. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελούν οι νέες αντιδράσεις του Facebook, οι οποίες επιτρέπουν να επιδείξετε διαφορετικά συναισθήματα σε ένα ποστ ή μια αλλαγή status και όχι μόνο να κάνετε like σε αυτά. Οι αλληλεπιδράσεις πρέπει να γίνονται αισθητές ως γρήγορες, εύκολες και ανθρώπινες, διατηρώντας το χρήστη απασχολημένο αλλά χωρίς ένταση.

4. ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΤΗ GOOGLE (SEO) 

Η Google είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στην Ελλάδα και θα πρέπει να δημιουργήσουμε τη σελίδα μας με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι σύμφωνη με τις προδιαγραφές που ορίζει. Αν η ιστοσελίδα μας δεν αρέσει στη Google τότε δεν θα εμφανιστεί ποτέ υψηλά στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης συνεπώς θα είναι πολύ δύσκολο αν δεν ξοδέψουμε αρκετά λεφτά σε διαφήμιση κάποιος να την επισκεφτεί.

Οι ιστοσελίδες μπορούν να γίνουν φιλικές στη Google ακολουθώντας μια σειρά από κανόνες που ξεκινούν από την κατασκευής της ιστοσελίδας. Αυτό λέγεται on  site SEO (Search Engine Optimization) και καλό θα ήταν να γίνει μελέτη και υλοποίηση κατά τον χρόνο κατασκευής της σελίδας. Η βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης είναι πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για μια επιτυχημένη σελίδα.

5. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Το δυνατό περιεχόμενο ακολουθεί τακτικές copywriting, κι όταν υπακούει και στους κανόνες SEO αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας! Ας εξετάσουμε τρεις στρατηγικές που θα σας οδηγήσουν να αυξήσετε την κίνηση από οργανικές αναζητήσεις και να δημιουργήσετε πιστό κοινό:

  •  Δημιουργήστε ελκυστικούς, χρήσιμους και ακριβείς τίτλους.

Η δημιουργία ελκυστικών τίτλων είναι μια επίπονη διαδικασία! Πολύ συχνά, δημοσιεύσεις με εξαιρετικό περιεχόμενο χάνονται στον κυκεώνα της υπερπληροφόρησης του διαδικτύου. Ο τίτλος είναι το εισιτήριο του αναγνώστη για να διαβάσει στη δημοσίευση.  Για να επιλέξει λοιπόν ο αναγνώστης να αφιερώσει μερικά λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο του στη δημοσίευση, πρέπει ο τίτλος να αποδίδει μια χρησιμότητα, να είναι ζωηρός κι ενίοτε ενθουσιώδης.

  • Μιλήστε τη γλώσσα του κοινού!

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε καλά τις ανάγκες του κοινού στο οποίο απευθύνεστε. Κάθε κοινό στόχος απαιτεί διαφορετικό χειρισμό και προσαρμογή της τονικότητας της γλώσσας, ώστε να νιώσει πως το κείμενο τον αφορά, να δεσμευτεί με τη δημοσίευση και εν τέλει να γίνει πιστός follower.

  • Be inspiring! Γίνετε μέντορες για το κοινό σας, κάντε τη ζωή τους ευκολότερη. 

Απαντήστε στις ερωτήσεις του κοινού σας κι όποτε είναι εφικτό προλάβετε τις απορίες τους. Τα άρθρα «λύση στο πρόβλημα», «συνταγές επιτυχίας», «κάν’το μόνος σου (do it yourself)», «how to» είναι κι αυτά που δημιουργούν συναισθηματική δέσμευση στο κοινό. Δώστε τους συμβουλές, αφήστε τους να σας εμπιστευτούν κι είναι σίγουρο πως θα επιστρέψουν σύντομα!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Όταν δημιουργούμε μια ιστοσελίδα, είναι σαν να ανοίγουμε ένα νέο κατάστημα, ένα ψηφιακό προφιλ, ένα ιατρείο, ένα προφίλ της εταιρείας μας. Η ιστοσελίδα είναι ο καθρέπτης μας στο διαδίκτυο, οι επισκέπτες θα σχηματίσουν εικόνα για το ποιοι είμαστε, πόσο καλοί είμαστε σε αυτό που κάνουμε, αν είμαστε σοβαροί ή όχι από την ιστοσελίδα μας. Η ιστοσελίδα πολλές φορές είναι η μόνη «εικόνα» που έχει ένας επισκέπτης αν δεν μας γνωρίζει πριν.

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί το επαγγελματικό website σας.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή καλέστε μας στο 210 6082271

meletikaiprosfora

Φόρμα Επικοινωνίας