Ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια Digital Marketing

Σεμινάρια Digital Marketing για επιχειρήσεις / εταιρείες

Η ForthRight, αποτελεί μια διαφημιστική εταιρεία, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης. Παρέχει ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια σε επιχειρήσεις / εταιρείες σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο. Τα σεμινάρια είναι εξειδικευμένα στις ανάγκες κάθε εταιρείας και προσαρμόζονται ανάλογα τις γνώσεις των ατόμων που θα τα παρακολουθήσουν και τους στόχους της κάθε εταιρείας.

Τα σεμινάρια Digital Marketing κρίνονται απαραίτητα για κάθε στέλεχος επιχείρησης που θέλει να εξειδικευτεί στο τομέα του Digital Marketing και να είναι συνεχώς ενήμερος για τις τεχνολογικές εξελίξεις. Το digital marketing μεταβάλλεται με ραγδαίους ρυθμούς και είναι επιτακτική ανάγκη για τα στελέχη των επιχειρήσεων να εκπαιδεύονται διαρκως για να μπορούν να συνεχίζουν να καινοτομούν και να επιτυγχάνουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα με το διαφημιστικό budget διαθέτουν.

 

Σεμινάρια Digital Marketing προσαρμοσμενα στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης

Τα ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια γίνονται σε ομαδικά τμήματα (πάνω από 1 άτομο) και η τιμή είναι σταθερή ανά σεμινάριο. Υπάρχει μεγάλη ευελιξία στο ωράριο και τις ημέρες διεξαγωγής.

Τα ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια διεξάγονται στην Αττική, στην Πελοπόννησο, στη Θεσσαλία αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα* και την Κύπρο* στα Ελληνικά.

H ForthRight έχει πιστοποιηθεί ως συνεργάτης της Google (Google Partner) και διεξάγει σεμινάρια Digital Marketing, προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στο χώρο της κάθε επιχείρησής ή στα γραφεία της ForthRight (Αθήνα & Λάρισα) σε ολιγομελή τμήματα (μέχρι 8 άτομα). Η θεματολογία των σεμιναρίων είναι η εξής:

 1. SEO – Search Engine Optimization
 2. Google AdWords
 3. Social Media

Παρακάτω αναλύονται εκτενέστερα τα 3 βασικά ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια και τι καλύπτουν

 1. Σεμινάριο SEO για εταιρείες / επιχειρήσεις – Search Engine Optimization
  Διάρκεια: 3-6 ώρες
  Τιμή: 450€ έως 900€

Το σεμινάριο SEO θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε άμεσα και με πρακτικά παραδείγματα την κατάταξη της θέσης της ιστοσελίδας σας (site ή e-shop) στη μηχανή αναζήτησης της Google. Στο σεμινάριο εξετάζονται όλοι οι παράγοντες (onsite και offsite) που οδηγούν μια σελίδα στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google για έναν συγκεκριμένο όρο αναζήτησης.

 

 1. Σεμινάριο Google AdWords για εταιρείες / επιχειρήσεις
  Διάρκεια: 3-6 ώρες
  Τιμή: 450€ έως 900€

Το σεμινάριο Google AdWords περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους όρους Google AdWords, Google Search & Google Display Network (GDN) και να εξοικειωθείτε άμεσα με τις βασικές έννοιες του AdWords. Αναλύονται εκτενέστερα οι αποτελεσματικές στρατηγικές για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης καμπάνιας AdWords, την επιλογή της κατάλληλης στόχευσης και των λέξεων-κλειδιών. Γίνεται επίσης εισαγωγή στο Google Analytics για την παρακολούθηση της καμπάνιας, καθώς και τη μέτρηση των αποτελεσμάτων.

 

 1. Σεμινάριο Social Media για εταιρείες / επιχειρήσεις
  Διάρκεια: 3-6 ώρες
  Τιμή: 450€ έως 900

Στο σεμινάριο Social Media αναπτύσσονται οι σωστοί μέθοδοι δημιουργίας επαγγελματικών σελίδων και διαφημίσεων στο Facebook. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη μελέτη / μέτρηση των αποτελεσμάτων των ενεργειών. Ενότητες που καλύπτονται στα σεμινάρια είναι η σωστή διαχείριση της σελίδας, η δημιουργία επιτυχημένων διαφημίσεων στο Facebook και στο Instagram, οι κατάλληλες ρυθμίσεις (επιλογή κοινού, κατάλληλου budget, remarketing). Στόχος, να αναδειχτεί η διαφήμισή σας και να οδηγήσει σε κερδοφόρα αποτελέσματα την επιχείρησή σας.

Εισηγητής:

Νίκος Παπαδόπουλος – CEO ForthRight

Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του Internet από το 1997, εργασιακή απασχόληση σε τραπεζικούς οργανισμούς στον τομέα της ανάλυσης δεδομένων και της διαχείρισης χαρτοφυλακίου, ο Νίκος Παπαδόπουλος, CEO της ForthRight (Digital Agency), εργάζεται και ως σύμβουλος επιχειρήσεων και ως εισηγητής σεμιναρίων σε μεγάλες εταιρείες σε θέματα Digital Marketing. Έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία σε ιστοσελίδες στα οργανικά αποτελέσματα της Google, με πάνω από 1.000.000 επισκέπτες/ χρόνο. Είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Google και έχει μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση.

Συνολική βαθμολογία εισηγητή:  9,8 /10 

 

* Για τις υπόλοιπες περιοχές σε Ελλάδα και Κύπρο υπάρχει επιπλέον κόστος.