Σεμινάριο SEO

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_custom_heading text=”ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ” font_container=”tag:h6|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_wp_custommenu nav_menu=”328″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Σεμινάριο με θέμα: ‘SEO: Πώς μπορώ να εμφανίσω τη σελίδα ή το e-shop μου στη 1η σελίδα της μηχανής αναζήτησης Google’

Το σεμινάριο SEO θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε άμεσα και με πρακτικά παραδείγματα την κατατάξη της θέσης της ιστοσελίδας σας (site ή e-shop) στη μηχανή αναζήτησης Google. Στο σεμινάριο θα εξετάσουμε όλους τους παράγοντες (onsite και offsite) που οδηγούν μια σελίδα στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google για έναν συγκεκριμένο όρο αναζήτησης. Η εταιρεία Forthright είναι εξειδικευμένη στο SEO.

Κλείσε Θέση για το Σεμινάριο του SEO

booknow

Κόστος συμμετοχής στα 120€ + φπα το ομαδικό ή 450€ + φπα το ατομικό.

Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου SEO Αθήνα – Αγία Παρασκευή ή μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης και σε δικό σας χώρο.

Προλάβετε. Πληροφορίες στο seminars@forthright.gr ή στο 210 6082271

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ:

Ιδιοκτήτες eshop / ιστοσελίδων | Στελέχη Marketing | Ιατρούς & Φαρμακοποιούς

           

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SEO

 • Τι είναι το Search Engine Marketing (SEM) και το Search Engine Optimization (SEO)
 • Πώς λειτουργεί το SEO
 • Πώς λειτουργεί η μηχανή αναζήτησης της Google
 • Παράγοντες του SEO
 • On Site SEO
 • Off Site SEO
 • Social Media & SEO
 • Content Marketing & SEO
 • Πόσο σημαντικό είναι το Blog
 • Εργαλεία SEO
 • Google Keyword Tool και πώς μας βοηθαέι στο SEO
 • Πρακτικές για σίγουρο αποτέλεσμα
 • SEO Strategy

testimonials

✓ ‘Εμαθα πράγματα που είναι σημαντικά και που πρέπει να αλλάξω στο eshop μου ώστε να ανέβει στα αποτελέσματα της Google’
✓ ‘Με επηρέασε ήδη θετικά βάζοντας μου την πληροφορία ορθολογικά μέσα στο μυαλό μου’
✓ ‘Το καλύτερο σεμινάριο που έχω παρακολουθήσει και έχω πάει σε αρκετά’
✓ ‘Είναι μια καλή αφετηρία για ψηφιοποίηση των επαγγελματικών μου γνώσεων’
✓ ‘Εξαιρετικό σεμινάριο’
✓ ‘Διεύρυνση των γνώσεων & αξιολόγηση των web campaigns & του site’
✓ ‘Θετικά, μου άρεσε η πρακτική εφαρμογή’
✓ ‘Θετικά προς σκοπούς νέων γνώσεων’

 

Εισηγητής:

Νίκος Παπαδόπουλος – CEO DIGITAL TEMPO

nikospapadopoulos

Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του Internet από το 1997, εργασιακή απασχόληση σε τραπεζικούς οργανισμούς στον τομέα της ανάλυσης δεδομένων και της διαχείρισης χαρτοφυλακίου, ο Νίκος Παπαδόπουλος, CEO της ForthRight (Digital Agency), εργάζεται και ως σύμβουλος επιχειρήσεων και ως εισηγητής σεμιναρίων σε μεγάλες εταιρείες σε θέματα Digital Marketing. Έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία σε ιστοσελίδες στα οργανικά αποτελέσματα της Google, με πάνω από 1.000.000 επισκέπτες/ χρόνο. Είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Google και έχει μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση.

Συνολική βαθμολογία εισηγητή:  9,8 /10 

 

booknow

Γιατί να το επιλέξετε;

Τα σεμινάρια σας βοηθούν να εξερευνήσετε σε βάθος θέματα που σας ενδιαφέρουν και βοηθούν να εξελίξετε την επιχείρηση σας. Σας προσφέρουμε, λοιπόν, πραγματικά cases από το πελατολόγιο της εταιρείας μας, με αποτέλεσμα αμέσως να αποκτάτε ένα πλεονέκτημα έναντι άλλων, αφού θα δουλέψετε και θα ζήσετε μια διαδραστική εμπειρία από διάφορες σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές που εφαρμόζονται στους πελάτες που ήδη ξέρουμε ότι μας εμπιστεύονται. Το σεμινάριο SEO θα σας βοηθήσει να καταλάβετε με πρακτικά παραδείγματα πως θα βελτιώσετε την κατάταξη της θέσης μιας ιστοσελίδας στη μηχανή αναζήτησης Google και όλους τους τρόπους με τους οποίου θα την φτάσετε στην κορυφή.

Σε ποιους απευθύνεται;

Μπορεί κανείς να μάθει πολλά παρατηρώντας και μελετώντας τους άλλους στον κόσμο των επιχειρήσεων, γι’ αυτό και καλό είναι να παρακολουθείτε σεμινάρια που σχετίζονται με αυτό που κάνετε. Το σεμινάριο SEO απευθύνεται σε οποιονδήποτε διατηρεί ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) και ιστοσελίδα, και θέλει να τα επεκτείνει και να τα βελτιώσει, σε στελέχη Marketing, αλλά και σε φοιτητές που θέλουν να διευρύνουν τους ορίζοντες τους πέρα από αυτό που τους προσφέρουν οι φορείς της μακροχρόνιας εκπαίδευσης.

Τι περιλαμβάνει;

Οι ενότητες και η δομή του σεμιναρίου είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να χτίσετε σιγά σιγά τα θεμέλια για μια ολοκληρωμένη επιμόρφωση. Ξεκινάμε με το τι είναι το Search Engine Marketing (SEM) και το Search Engine Optimization (SEO), πώς λειτουργεί το SEO και η μηχανή αναζήτησης της Google, ποιοι είναι οι παράγοντες του SEO, θα εξετάσουμε όλους τους παράγοντες και κυρίως τους On Site SEO και Off Site SEO που οδηγούν μια σελίδα στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Επίσης, θα μάθετε πόσο σημαντικοί είναι οι συνδυασμοί Social Media & SEO και Content Marketing & SEO, αλλά και πόσο σημαντικό είναι το Blog μέσα στην ιστοσελίδα. Ακόμη, ποια είναι τα εργαλεία SEO και πώς το Google Keyword Tool μας βοηθάει. Τέλος θα δουλέψετε πάνω σε πραγματικά cases για σίγουρο αποτέλεσμα και θα αναπτύξετε το SEO Strategy.

Πόσο κοστίζει;

Το κόστος συμμετοχής είναι 120€ + ΦΠΑ. Υπάρχουν ειδικές τιμές για φοιτητές, ανέργους και ομάδες άνω των τριών ατόμων.

Ποιος είναι ο εισηγητής;

Βασική αποστολή της διαφημιστικής εταιρείας Forthright είναι η συνεχής εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού της και κατ’ επέκταση είναι να δώσει στις επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν και να προβάλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που παρέχουν και να πετύχουν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα. H ForthRight αποτελεί επίσημο πιστοποιημένο συνεργάτη της Google (Google Partner). Το σεμινάριο θα διεξάγει ο Νίκος Παπαδόπουλος, CEO της διαφημιστικής εταιρείας ForthRight, σύμβουλος επιχειρήσεων και εισηγητής σεμιναρίων σε μεγάλες εταιρείες, σε θέματα Digital Marketing. Γνωρίζοντας πολύ καλά ποια είναι τα σωστά εργαλεία και οι αποτελεσματικές διαδικασίες για τη βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας, θα σας δείξει πώς επιτυγχάνεται η κατάταξή της σε υψηλότερες θέσεις, κατά την παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας μέσω μηχανών αναζήτησης.

Που γίνεται;

Ο τόπος διεξαγωγής του σεμιναρίου SEO, είναι στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Αγία Παρασκευή (Δ.Σολωμού 4) ακριβώς δίπλα στο μετρό του νομισματοκοπείου.