Χρηματοοικονομικό Marketing

Ένας από τους πλέον απαιτητικούς τομείς προώθησης στο marketing είναι φυσικά ο κλάδος των χρηματοοικονομικών επιχειρήσεων. Αυτό συμβαίνει γιατί τέτοιοι οργανισμοί πρέπει να εμπνέουν μεγάλη εμπιστοσύνη και να διατηρούν άριστο όνομα, κάθε στιγμή.

Η διαφημιστική εταιρεία Forthright, με πολύχρονη εμπειρία στον χρηματοοικονομικό κλάδο, μπορεί να βοηθήσει κάθε εταιρεία / όμιλο / φορέα να προωθήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του αποτελεσματικά, προσδίδοντας κύρος και εμπνέοντας εμπιστοσύνη.

Τομέας Δραστηριότητας

Η έμπειρη ομάδα της Forthright δραστηριοποιείται με επιτυχία στην προώθηση χρηματοοικονομικών επιχειρήσεων, έχοντας στο portfolio της επιτυχημένες συνεργασίες με κάποιους από τους μεγαλύτερους οικονομικούς ομίλους στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Η συνεργασία με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, γνωστά ιδρύματα πληρωμών και ανταλλακτήρια συναλλάγματος την καθιστούν τον ιδανικό συνεργάτη σε κάθε εταιρεία που θέλει να προωθήσει υπηρεσίες οικονομικού ενδιαφέροντος.

Τεχνικές χρηματοοικονομικού marketing

Κατανοώντας τη βασική αρχή ‘χρήμα σημαίνει πίστη’ είμαστε σε θέση να ενισχύσουμε το αίσθημα της εμπιστοσύνης πάνω στο οποίο στηρίζεται εξ ολοκλήρου ο κλάδος σας. Χωρίς την αμέριστη εμπιστοσύνη των πελατών σας, και τη σιγουριά για τη διαφάνεια των υπηρεσιών σας, η επιχείρησή σας δεν μπορεί να αναπτυχθεί υγιώς. Το εξειδικευμένο marketing της Forthright συγκεντρώνει όλες τις τεχνικές του marketing που έχουν ως στόχο την τοποθέτηση αλλά και την εμπορία χρηματοοικονομικών δημοσίων ή ιδιωτικών προϊόντων, υπηρεσιών, χρηματοδοτήσεων και άλλων θεσμικών επενδύσεων.

Γιατί να Επιλέξετε τη Forthright;

Η ομάδα της Forthright απαρτίζεται από ανθρώπους που κατέχουν μεγάλη εμπειρία σε χρηματοοικονομικούς ομίλους, σε θέσεις που απαιτούσαν κριτική σκέψη και αποτελεσματικές λύσεις προώθησης των εκάστοτε υπηρεσιών. Έχοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα εκ των έσω, η ομάδα της Forthright μπορεί να κατανοήσει πλήρως τις ανάγκες ενός ιδρύματος πληρωμών και να προτείνει τις καταλληλότερες μορφές προώθησης.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να κλείσουμε ένα ραντεβού σε κάποιο από τα παραρτήματα μας για να συζητήσουμε εκτενώς τις ανάγκες και τους στόχους της δικής σας χρηματοοικονομικής επιχείρησης, ως προς κάθε πιθανή μέθοδο marketing.