Σεμινάρια Digital Marketing One – to – One

Σεμινάρια Digital Marketing One – to – One για επαγγελματίες / ιδιώτες

Η ForthRight, αποτελεί μια διαφημιστική εταιρεία, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης. Παρέχει σεμινάρια για Digital Marketing σε επαγγελματίες / ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο. Τα σεμινάρια είναι εξειδικευμένα στις ανάγκες κάθε ατόμου και προσαρμόζονται ανάλογα τις γνώσεις  τις ανάγκες που υπάρχουν.

Τα σεμινάρια Digital Marketing κρίνονται απαραίτητα για κάθε επαγγελματία που θέλει να αποκτήσει τις βασικές γνώσεις / να βελτιωθεί και να εμπλουτίσει τις γνώσεις του στον τομέα του Digital Marketing και να είναι συνεχώς ενήμερος για τις τεχνολογικές εξελίξεις. Το digital marketing μεταβάλλεται με ραγδαίους ρυθμούς και είναι επιτακτική ανάγκη για συνεχή εκπαίδευση.
Σεμινάρια Digital Marketing προσαρμοσμενα στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης

Τα σεμινάρια γίνονται One-to-One και η τιμή είναι σταθερή ανά σεμινάριο. Υπάρχει μεγάλη ευελιξία στο ωράριο και τις ημέρες διεξαγωγής.

Τα σεμινάρια διεξάγονται στην Αττική, στη Θεσσαλία αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα* και την Κύπρο* στα Ελληνικά.

H ForthRight έχει πιστοποιηθεί ως συνεργάτης της Google (Google Partner) και διεξάγει σεμινάρια Digital Marketing, προσαρμοσμένα στις ανάγκες. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στα γραφεία της εταιρείας (ή υπό συνθήκες στον χώρο του επαγγελματία). Η θεματολογία των σεμιναρίων είναι η εξής:

 1. SEO – Search Engine Optimization
 2. Google AdWords
 3. Social Media
 4. WordPress
 5. Photoshop

Παρακάτω αναλύονται εκτενέστερα τα 3 βασικά σεμινάρια και τι καλύπτουν

 1. Σεμινάριο SEO βασικές γνώσεις για επαγγελματίες (Search Engine Optimization)
  Διάρκεια: 3 ώρες / Κόστος: 180€ +φπα
  Το σεμινάριο SEO θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε άμεσα και με πρακτικά παραδείγματα την κατάταξη της θέσης της ιστοσελίδας σας (site ή e-shop) στη μηχανή αναζήτησης της Google. Στο σεμινάριο εξετάζονται όλοι οι παράγοντες (onsite και offsite) που οδηγούν μια σελίδα στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google για έναν συγκεκριμένο όρο αναζήτησης.
 1. Σεμινάριο Google AdWords  βασικές γνώσεις για επαγγελματίες
  Διάρκεια: 3 ώρες / Κόστος: 180€ +φπα
  Το σεμινάριο Google AdWords περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους όρους Google AdWords, Google Search & Google Display Network (GDN) και να εξοικειωθείτε άμεσα με τις βασικές έννοιες του AdWords. Αναλύονται εκτενέστερα οι αποτελεσματικές στρατηγικές για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης καμπάνιας AdWords, την επιλογή της κατάλληλης στόχευσης και των λέξεων-κλειδιών. Γίνεται επίσης εισαγωγή στο Google Analytics για την παρακολούθηση της καμπάνιας, καθώς και τη μέτρηση των αποτελεσμάτων.
 2. Σεμινάρια Social Media (facebook & instagram) για επαγγελματίες
  Διάρκεια: 3 ώρες / Κόστος 120€+φπα
  Στο σεμινάριο Social Media αναπτύσσονται οι σωστοί μέθοδοι δημιουργίας επαγγελματικών σελίδων και διαφημίσεων στο Facebook. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη μελέτη / μέτρηση των αποτελεσμάτων των ενεργειών. Ενότητες που καλύπτονται στα σεμινάρια είναι η σωστή διαχείριση της σελίδας, η δημιουργία επιτυχημένων διαφημίσεων στο Facebook και στο Instagram, οι κατάλληλες ρυθμίσεις (επιλογή κοινού, κατάλληλου budget, remarketing). Στόχος, να αναδειχτεί η διαφήμισή σας και να οδηγήσει σε κερδοφόρα αποτελέσματα την επιχείρησή σας.

Για όλα τα σεμινάρια παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης!

* Για τις υπόλοιπες περιοχές σε Ελλάδα και Κύπρο υπάρχει επιπλέον κόστος.