Σεμινάριο με θέμα: ‘Digital Marketing: Ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με πρακτική άσκηση για τους μελλοντικούς επαγγελματίες στο Digital Marketing.’

Το σεμινάριο Digital Marketing είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα για τους μελλοντικούς επαγγελματίες του Digital Marketing. Είναι ένα σεμινάριο 144 ωρών που θα σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε άμεσα με τις βασικές έννοιες και πρακτικές του Digital Marketing & θα προετοιμαστείτε κατάλληλα για την επαγγελματική σας καριέρα.

Γιατί να σας επιλέξω;

Η απάντηση είναι απλή. Γιατί δεν διδάσκουμε μόνο. Δουλεύουμε καθημερινά σε πραγματικά cases που προκύπτουν μέσα από τη διαχείριση του πελατολογίου μας που αποτελείται από εκατοντάδες πελάτες. Τις πρακτικές που εφαρμόζουμε στο Digital Agency για τους πελάτες που μας εμπιστεύονται, τις ίδιες μεθόδους, εργαλεία και τεχνικές διδάσκουμε και στους συμμετέχοντες των σεμιναρίων μας.

Κλείσε Θέση για το Σεμινάριο του Digital Marketing

booknow

Κόστος συμμετοχής από 1.100€ στα 440€. Προλάβετε. Πληροφορίες στο seminars@forthright.gr ή στο 210 6082271

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ DIGITAL MARKETING

  • SEO / SEM (8 ώρες)
  • GOOGLE ADWORDS – SEARCH (8 ώρες)
  • GOOGLE DISPLAY NETWORK – GDN (4 ώρες)
  • SOCIAL MEDIA / CONTENT (8 ώρες)
  • AFFILIATE MARKETING (4 ώρες)
  • CMS (WordPress – Joomla) (8 ώρες)
  • PHOTOSHOP (4 ώρες)

+ 100 ώρες πρακτική άσκηση στα γραφεία της ForthRight σε πραγματικά accounts!

testimonials

✓ ‘Εμαθα πράγματα που είναι σημαντικά και που πρέπει να αλλάξω στο eshop μου ώστε να ανέβει στα αποτελέσματα της Google’
✓ ‘Με επηρέασε ήδη θετικά βάζοντας μου την πληροφορία ορθολογικά μέσα στο μυαλό μου’
✓ ‘Το καλύτερο σεμινάριο που έχω παρακολουθήσει και έχω πάει σε αρκετά’
✓ ‘Είναι μια καλή αφετηρία για ψηφιοποίηση των επαγγελματικών μου γνώσεων’
✓ ‘Εξαιρετικό σεμινάριο’
✓ ‘Διεύρυνση των γνώσεων & αξιολόγηση των web campaigns & του site’
✓ ‘Θετικά, μου άρεσε η πρακτική εφαρμογή’
✓ ‘Θετικά προς σκοπούς νέων γνώσεων’

 

Σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου είτε από την πλευρά της εταιρίας, είτε από την πλευρά του συμμετέχοντα, γίνεται μεταφορά της συμμετοχής σε επόμενη ημερομηνία ή πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.

 

Εισηγητής:

Νίκος Παπαδόπουλος – CEO ForthRight

nikospapadopoulos

Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του Internet από το 1997, εργασιακή απασχόληση σε τραπεζικούς οργανισμούς στον τομέα της ανάλυσης δεδομένων και της διαχείρισης χαρτοφυλακίου, ο Νίκος Παπαδόπουλος, CEO της ForthRight (Digital Agency), εργάζεται και ως σύμβουλος επιχειρήσεων και ως εισηγητής σεμιναρίων σε μεγάλες εταιρείες σε θέματα Digital Marketing. Έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία σε ιστοσελίδες στα οργανικά αποτελέσματα της Google, με πάνω από 1.000.000 επισκέπτες/ χρόνο. Είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Google και έχει μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση.

Συνολική βαθμολογία εισηγητή:  9,8 /10 

booknow

Φόρμα Επικοινωνίας