Στελέχωση Προσωπικού του Τμήματος Digital Marketing

Ο χώρος του digital marketing εξελίσσεται διαρκώς, γι’ αυτό το λόγο η επιχείρησή σας χρειάζεται καταρτισμένα άτομα, που μπορούν να ενισχύσουν το όραμα και τους στόχους που έχετε θέσει.

Η εταιρεία Forthright σας βοηθά και αναλαμβάνει να στελεχώσει το εσωτερικό σας τμήμα digital marketing. Μέσα από τη διαδικασία των συνεντεύξεων που αναλαμβάνουμε εμείς, στο χώρο μας, βρίσκουμε άτομα που μπορούν να εργαστούν για εσάς, την περίοδο που χρειάζεστε. Πέρα από την επιλογή των υποψηφίων, αναλαμβάνουμε και την κατάρτισή τους, μέσα από ένα πρόγραμμα 48 ωρών, τον πρώτο μήνα εργασίας τους σε εσάς.

Πιο συγκεκριμένα, η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει:

  1. Δημοσίευση αγγελίας.

Εκδηλώνουμε ενδιαφέρον για στελέχωση εξωτερικού τμήματος, φροντίζοντας να προσελκύσουμε κατάλληλους υποψηφίους, με τα απαιτούμενα προσόντα και δεξιότητες.

  1. Διαδικασία συνεντεύξεων.

Έμπειροι επαγγελματίες διεξάγουν τη διαδικασία των συνεντεύξεων για την τελική επιλογή 3 υποψηφίων. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζουμε την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας, προσφέροντας εναλλακτικούς υποψηφίους για την ίδια θέση εργασίας.

  1. Ολοκληρωμένη εκπαίδευση.

Τον πρώτο μήνα εργασίας του υποψηφίου, παρέχουμε ολοκληρωμένη εκπαίδευση, στα πιο καίρια σημεία του digital marketing. Η one-to-one εκπαίδευσή μας, περιλαμβάνει:

  • Διαχείριση social media (Facebook, Instagram)
  • Κατασκευή και διαχείριση καμπανιών Google AdWords (search, display)
  • Content marketing (εμπλουτισμός περιεχομένου, SEO friendly κείμενα)

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία Forthright;

Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες που αναλαμβάνουν στελέχωση προσωπικού, εμείς ειδικευόμαστε αποκλειστικά στον τομέα του marketing και του digital marketing. Γι’ αυτό το λόγο, είμαστε σε θέση να ανακαλύψουμε νέα ταλέντα και ανθρώπους που θέλουν να ξεχωρίσουν σε αυτό το τομέα. Η μακρόχρονη εμπειρία μας, μας καθιστά την ιδανική επιλογή για τη στελέχωση του νεοσύστατου in-house marketing τμήματός σας.

Χωρίς χρονοτριβές και καθυστερήσεις, αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση του προσωπικού σας, έτσι ώστε να είναι καθόλα έτοιμο να αναλάβει οποιαδήποτε δραστηριότητα και project επιθυμείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και αφήστε μας να βοηθήσουμε να χτίσουμε μαζί το μέλλον της εταιρείας ή της επιχείρησής σας.