Στελέχωση Προσωπικού

Στελέχωση Προσωπικού Τμήματος Marketing

Η αναζήτηση του κατάλληλου προσωπικού είναι χρονοβόρα και πολλές φορές οδηγεί σε λάθος εκτιμήσεις.

Αν ψάχνετε για in-house marketer, θέλετε σίγουρα το καλύτερο για την επιχείρησή σας.

Η εταιρεία Forthright αναλαμβάνει να στελεχώσει το τμήμα marketing, με έμπειρους και ταλαντούχους υπαλλήλους, με γνώσεις πάνω σε κάθε τομέα της διαφήμισης.

Η επιλογή γίνεται με βάση την πολυετή εμπειρία μας, βασισμένη στις εξατομικευμένες ανάγκες σας.

Η βάση δεδομένων μας απαρτίζεται από πολλούς υποψηφίους, και από εκεί ξεκινά η αναζήτηση.

Ψάχνουμε για εσάς και βρίσκουμε τον ιδανικό υποψήφιο, πάντα με την επιλογή μιας εναλλακτικής, έτσι ώστε να καλύψουμε σίγουρα τις ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας, και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τον κατάλληλο άνθρωπο για τη θέση.

Στόχος μας είναι να σας φέρουμε πιο κοντά με ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο όραμα και πάθος για το αντικείμενο σας.[/vc_column_text][vc_column_text]Στελέχωση Προσωπικού

Τι είναι η Στελέχωση Προσωπικού;

Η διεργασία της Στελέχωσης του Προσωπικού είναι μία ενέργεια η οποία βοηθάει μία επιχείρηση στο να βρει τον καταλληλότερο εργαζόμενο για μία συγκεκριμένη ή γενική θέση εργασίας.

Αρκετές φορές, οι επιχειρήσεις επιλέγουν έναν εργαζόμενο και στην πορεία καταλαβαίνουν πως δεν πληρεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε να βρίσκεται στην θέση που αναζητάει άτομο η εταιρεία.

Έτσι, επιλέγοντας την Στελέχωση Προσωπικού της ForthRight πως θα βρείτε τον κατάλληλο εργαζόμενο για την θέση εργασίας που επιθυμείτε.

Πως γίνεται η Στελέχωση Προσωπικού; 

Η διαδικασία πρόσληψης και στελέχωσης προσωπικού αρχίζει με έναν συγκεκριμένο σχεδιασμό.

Πριν αρχίσει η πραγματική πρόσληψη υπαλλήλων, μια επιχείρηση πρέπει να προσδιορίσει τα απαραίτητα προσόντα των εργαζομένων που θέλει, αλλά επίσης και τον τύπο και αριθμό των οποίων θέλει και μπορεί να αντέξει οικονομικά.

Οι τύποι των υπαλλήλων περιλαμβάνουν τις θέσεις εργασίες, π.χ.:

Επίσης, πρέπει να περιλαμβάνουν και:

  • Την επιθυμητή εκπαίδευση
  • Την εμπειρία
  • Το ιστορικό απασχόλησης
  • Τα δημογραφικά στοιχεία

Ο αρχικός σχεδιασμός απαιτεί μια ρεαλιστική εκτίμηση του τι χρειάζεται μια επιχείρηση και του είδους των υπαλλήλων μπορεί να προσελκύσει με βάση τα οικονομικά στοιχεία της και άλλους παράγοντες, όπως το κλίμα της εταιρείας, οι στόχοι, κλπ.

Στελέχωση Προσωπικού για μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις 

Όταν έχετε μία μικρο-μεσαία επιχείρηση, το να βρείτε τον κατάλληλο εργαζόμενο για την δουλειά σας αποτελεί ζωτικό ρόλο της εταιρείας, καθώς βρίσκεται στην φάση ανάπτυξης, όπου τα εμπόδια είναι περισσότερα και δυσκολότερα για να τα επιλύσετε.

Στην ForthRight σας εγγυόμαστε πως θα βρείτε τον καταλληλότερο εργαζόμενο για την θέση εργασίας που επιθυμείτε να καλύψετε.