Είναι η σελίδα σου mobile friendly; Αν όχι τότε θα εξαφανιστείς από την Google!

Οι σελίδες που δεν είναι mobile friendly, τα sites δηλαδή που δεν προσαρμόζονται και εμφανίζονται σωστά σε όλες τις συσκευές (desktop & mobile), αναμένεται να υποστούν σημαντική πτώση στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google από mobile συσκευές. Και αυτό γιατί στις 21 Απριλίου η Google θα κάνει update τον αλγόριθμό της με σκοπό να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών που κάνουν αναζητήσεις από mobile συσκευές.
 
Συνεπώς όσοι δεν προσαρμοστούν στα καινούρια δεδομένα η Google πλέον δεν θα τους εμφανίζει σε αρχικό στάδιο σε αναζητήσεις που πραγματοποιούν οι χρήστες από τις κινητές συσκευές τους και κατ’ επέκταση, αλλά και εν γένει σε όλες τις αναζητήσεις λόγω και μείωσης της επισκεψιμότητας ή της μείωσης της ικανοποίησης των πελατών από κινητές συσκευές.
 
Εκτός όμως από αυτό, ας μην ξεχνάμε ότι όλο και περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν κινητά και tablets για την πλοήγησή τους στο internet, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να αναβαθμίσουμε τη σελίδα μας ώστε να είναι απόλυτα συμβατή σε όλες τις κινητές συσκευές.
Μπορείτε να δείτε αν είναι mobile friendlyresponsive η σελίδα σας σε ειδικό εργαλείο της Google στο https://www.google.com/webmasters/tools/mobilefriendly/
 
Επικοινωνήστε άμεσα με την Digital Tempo και για τη δική σας σελίδα είτε στο 210 6082271 και μιλήστε έναν εξειδικευμένο εκπρόσωπό είτε στείλτε μας email στο info@forthright.gr είτε συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.