Το youtube μέσα από τις ‘κάρτες’ μετατρέπεται και επίσημα σε κανάλι πώλησης!

Όλα στο διαδίκτυο οδηγούν στο να μπορέσουν οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί να επιτύχουν αύξηση του engagement με το κοινό τους και αύξηση των πωλήσεων. Η εποχή προστάζει εικόνα και μάλιστα πλέον βίντεο! Σε αυτή τη λογική το Youtube ανακοίνωσε, με μεγάλη μας χαρά, ότι πλέον θα μπορούν να προστεθούν ‘κάρτες’ στα videos του youtube!

Μπορείτε να σκεφτείτε τις κάρτες σαν μια εξέλιξη των annotations. Μπορούν να ενημερώνονται οι χρήστες σας σχετικά με άλλα βίντεο, merch, playlists, ιστοσελίδες και πολλά άλλα. Οι κάρτες εμφανίζονται στο επάνω δεξί μέρος του video, είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του βίντεο και ναι, τελικά εμφανίζονται σωστά και σε κινητές συσκευές.

Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε έξι τύπους καρτών: Εμπορεύματα, συγκέντρωση χρημάτων (fundraising), βίντεο, playlist, ιστοσελίδα και Fan Funding. Θα βρείτε τις νέες “κάρτες” στο tab Video Editor και μπορείτε να τις επεξεργαστείτε ανά πάσα στιγμή.

Οι πωλήσεις μέσω διαδικτύου θα αποκτήσουν άλλη μορφή και πολύ σύντομα θα δούμε αυτά τα videos να κυριαρχούν στην αγορά! Σκεφτείτε αντί να βλέπετε μια εικόνα με ένα ρούχο, να βλέπετε video με το σύνολο και να μπορείτε να αγοράζετε online, πατώντας μια κάρτα στο youtube, το συγκεκριμένο ρούχο που βλέπετε!