Διάκριση της TradeNow σε διεθνή διαγωνισμό για Start Ups!!

Η tradeNOW, η πρώτη πλατφόρμα ανταλλαγής προϊόντων, υπηρεσιών και ακινήτων κατέλαβε την 6η θέση ανάμεσα σε 200 εταιρείες που είχαν προεπιλεγεί και σε 843 συνολικά startups οι οποίες δήλωσαν συμμετοχή, στην ψηφοφορία του κοινού που ολοκληρώθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου, με 1.376 ψήφους. για το Webit Congress. Συνολικά υπήρξαν 26.761 ψήφοι, αριθμός-ρεκόρ για το συνέδριο.

Η ForthRight, και ο ιδρυτής της – Νίκος Παπαδόπουλος – , είχε αναλάβει την προώθηση της ιστοσελίδας TradeNow στον διεθνή διαγωνισμό και κατάφερε μαζί με την ομάδα της TradeNow να κατακτήσουν την 6η θέση παγκοσμίος!

Το Webit Congress θα δώσει την ευκαιρία στις 10 startups που επέλεξε το κοινό μετά την ψηφοφορία να παρουσιάσουν τις ιδέες τους μπροστά σε ένα κοινό 200 ατόμων, ανάμεσα στα οποία θα συμπεριλαμβάνονται ονόματα όπως οι Phil Libin (ιδρυτής του Evernote), Axel Dauchez (διευθύνων σύμβουλος στη Deezer), Anthony Gallippi (ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του BitPay) και Tikhon Bernstam (συνιδρυτής του Scribd και της Parse).

“Η επιλογή της tradeNOW στις 200 καλύτερες startups του κόσμου και η επιβράβευσή μας από το κοινό που μας έφερε στην 6η θέση στην ψηφοφορία κοινού, μας κάνει περήφανους και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμα περισσότερο ζήλο. Ευχαριστούμε όλους, όσοι μας υποστηρίζουν και μας φέρνουν κάθε μέρα όλο και πιο ψηλά, στην κορυφή της επιχειρηματικότητας”, ανέφερε σχετικά ο Γιάννης Δεληγιάννης, διευθύνων σύμβουλος της ελληνικής startup