Ανανεωμένη ιστοσελίδα για το BonusDeals.gr

Το BonusDeals.gr, ένα από τα μεγαλύτερα σε επισκεψιμότητα και τζίρο deal aggregator sites της ελληνικής αγοράς, αναβαθμίζεται και είναι live με νέα, πλήρως ανανεωμένη σελίδα που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα εύκολης και γρήγορης αναζήτησης και σύγκρισης χιλιάδων διαθέσιμων προσφορών.

Η νέα σελίδα διαθέτει έξυπνα φίλτρα αναζήτησης περιοχής, κατηγορίας, τιμής, ιστοσελίδας προσφορών ακόμα και ποσοστού έκπτωσης. Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει όποιο φίλτρο επιθυμεί αλλά και να κάνει συνδυασμό αυτών ώστε να βρει το καλύτερο deal.

Η αναζήτηση μιας προσφοράς γίνεται πιο απλή από ποτέ. Τα φίλτρα διευκολύνουν τον επισκέπτη να βρει ακριβώς την προσφορά που καλύπτει τις ανάγκες του με βάση τα κριτήρια που ο ίδιος θέτει. Η αναζήτηση μπορεί να γίνει όχι μόνο με βάση την πόλη (Αθήνα), αλλά με βάση συγκεκριμένη περιοχή (Γλυφάδα), συγκεκριμένη κατηγορία (κομμωτήριο), τιμή (έως 50€) και ποσοστό έκπτωσης (50%).

Επιπλέον, στη νέα ιστοσελίδα του BonusDeals.gr έχει προστεθεί ειδική κατηγορία TOP Amazon Products, στην οποία παρουσιάζονται τα πιο δημοφιλή προϊόντα του Amazon.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ιδιοκτήτης και υπεύθυνος λειτουργίας του BonusDeals.gr, αναφέρει: ‘Η νέα ιστοσελίδα δίνει πλέον τη δυνατότητα στους χρήστες να βρουν ακριβώς αυτό που χρειάζονται, να συγκρίνουν προσφορές από σχεδόν όλα τα deal sites που υπάρχουν στην ελληνική -και όχι μόνο- αγορά ώστε να κάνουν το καλύτερο bonus deal!”.

Επισκεφθείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα στη διεύθυνση: http://www.bonusdeals.gr