Ποιοι είμαστε

Είμαστε νέοι ανθρώποι με πάθος και όρεξη για τη δημιουργία. Πιστεύουμε στις δυνατότητες, τις γνώσεις και την ακεραιότητα που πλαισιώνουν την εικόνα μιας γεμάτης ενέργειας ομάδας. Επενδύουμε στην εκπαίδευση. Η συνεχής εκπαίδευση και κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού αποτελεί προτεραιότητα. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες με μετρήσιμα αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας καινοτόμα εργαλεία υψηλής αποδοτικότητας.  Εξειδικευόμαστε στο ιατρικό και χρηματοοικονομικό marketing

Ξεκινήσαμε το 2015 ως Digital Agency και μετά από μόλις 3 χρόνια, οι γνώσεις μας και η αποτελεσματικότητά μας, μας έφεραν στη θέση της ανάπτυξης μιας διαφημιστικής εταιρείας που επεκτείνει τις προσπάθειές της σε όλη την Ελλάδα. Της ForthRight!

Με γραφεία στην Αθήνα και από τον Φεβρουάριο του 2018 και στη Λάρισα, ευελπιστούμε η φιλοσοφία μας να γίνει έμπνευση και για την ανάπτυξη της δική σας επιχείρησης, μέσα από την συνεργασίας σας με τη ForthRight!

H ForthRight αποτελεί επίσημο πιστοποιημένο συνεργάτη της Google (Google Partner) ενώ είναι από τα ελάχιστα agencies στην Ελλάδα με δικό της studio παραγωγής (φωτογραφίσεις & videos).

Το οργανόγραμμα:

organization-chart