Ποιοι είμαστε

Είμαστε μια ταλαντούχα ομάδα ειδικών στην επικοινωνία, οι οποίοι μετά από πολύ προσπάθεια, καταφέραμε να εδραιώσουμε μια πάγια παρουσία στην αγορά. Με τα κεντρικά γραφεία να βρίσκονται στην Αθήνα, αλλά και γραφεία στη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα, παραδίδουμε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα και εξατομικευμένες υπηρεσίες σε κάθε έναν από τους πελάτες μας ξεχωριστά, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

Σαν η κορυφαία 1 Health Consulting Agency, η τεχνογνωσία μας και η σταδιακή ανάπτυξή μας, μας επέτρεψαν να δημιουργήσουμε μια διαφημιστική εταιρεία με κυρίαρχη και αδιαμφισβήτητη παρουσία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Η εταιρεία έχει επεκτείνει πλέον τις δραστηριότητές της σε 3 ευρωπαϊκές χώρες (Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Βέλγιο), αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την απεριόριστη ικανότητά της στο ιατρικό και οικονομικό μάρκετινγκ.

Με αποκλειστική γνώση και αδιάκοπη δίψα για υπεροχή και τελειότητα, η εξειδικευμένη μας ομάδα συνεργάζεται για να δημιουργήσει εξαιρετικές branding εμπειρίες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες με μετρήσιμα αποτελέσματα. Για το σκοπό αυτό και δεδομένου ότι προσανατολιζόμαστε προς το τελικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιούμε καινοτόμες μεθόδους υψηλής απόδοσης και σύγχρονα εργαλεία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, η συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών, φαρμακείων, φαρμακευτικών, ενώσεων ασθενών κ.λπ. που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, μας εμπιστεύονται για τη δημιουργία, ενημέρωση, παρακολούθηση και διατήρηση της ψηφιακής παρουσίας τους. Έχετε επίσης υπόψη σας ότι η Forthright είναι από τα λίγα πρακτορεία στην Ελλάδα με δικό της στούντιο παραγωγής, τόσο για λήψη φωτογραφιών όσο και για βίντεο.

Ως επίσημα πιστοποιημένος συνεργάτης της GOOGLE, η Forthright επενδύει στη διά βίου μάθηση οργανώνοντας και συμμετέχοντας σε διάφορα σεμινάρια και ενημερωτικές διαλέξεις.

Όσον αφορά την κουλτούρα της εταιρείας, να γνωρίζετε ότι είμαστε εξαιρετικά φιλικοί προς τα κατοικίδια – ο Max σίγουρα θα σας καλωσορίσει και θα προσθέσει στη διασκεδαστική και δυναμική ενέργεια του χώρου εργασίας μας! Επιπλέον, οι περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες είναι ψηλά στην ατζέντα μας, γι’ αυτό πάντα ανακυκλώνουμε!
Τέλος, η εταιρική ισότητα ΔΕΝ είναι διαπραγματεύσιμη για εμάς: Δεν θα σας κάνουμε ποτέ διακρίσεις εις βάρος σας όσον αφορά το φύλο, τη θρησκεία, την ηλικία, τον σεξουαλικό προσανατολισμό σας κλπ.

Το οργανόγραμμα:

organization-chart