Δημιουργία aggregator για ασφάλεια αυτοκινήτου…

Η ForthRight δημιούργησε την ιστοσελίδα http://www.Asfalia-Aftokinitou.gr , έναν aggregator για σύγκριση όλων των ασφαλιστικών προγραμμάτων από όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες για ασφάλειες αυτοκινήτου.

Το Asfalia-Aftokinitou.g θα αποτελέσει τον οδηγό σας για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας στην καλύτερη τιμή και με τις περισσότερες ασφαλιστικές καλύψεις.

Στο Asfalia-Aftokinitou.gr θα βρείτε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς Ασφάλεια αυτοκινήτου από €130 – έως 6 άτοκες δόσεις

Το 2013 θα είναι μια δύσκολη χρονιά και όλοι μας προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα αλλά και να πετύχουμε και τις περισσότερες ασφαλιστικές καλύψεις. Με την πληθώρα των ασφαλιστικών εταιριών (ενδεικτικά Interamerican, axa ασφαλιστική, aig ασφαλιστική, εθνική ασφαλιστική κτλ) και των διαφορετικών προγραμμάτων είναι δύσκολο να βρούμε το κατάλληλο ασφαλιστικό πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό μας προφίλ. Την λύση στην αναζήτηση φθηνής ασφάλειας αυτοκινήτου ή μηχανής έρχεται να μας δώσει το Asfalia-Aftokinitou.gr:

Το Asfalia-Aftokinitou.gr σας παρέχει έναν εύκολο, απλό, γρήγορο και οικονομικό τρόπο για να πραγματοποιήσετε την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας χωρίς να χάνετε χρόνο τρέχοντας από γραφείο σε γραφείο ή περιμένοντας τις προσφορές από τους ασφαλιστές.

Στο Asfalia-Aftokinitou.gr μπορείτε να συγκρίνετε διάφορα ασφαλιστικά προγράμματα από περισσότερες από 20 Ασφαλιστικές εταιρίες Online Το Asfalia-Aftokinitou.gr έχει συγκεντρώσει για εσάς όλα τα ασφαλιστικά προγράμματα από τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες για να βρείτε τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου μέσα από το internet γρήγορα και οικονομικά! Πάνω από 20 ασφαλιστικές εταιρίες προκείμενου να επιλέξετε εύκολα το καλύτερο deal

http://www.Asfalia-Aftokinitou.gr