Social Media

Προσφορά για Social Media από 85€ / μήνα στο  210 6082271

Τα Social Media είναι τα ιστοσελίδες που χρησιμοποιούνται για την κοινωνική αλληλεπίδραση μεταξύ ανθρώπων βασιζόμενα στα ηλεκτρονικά κοινωνικά δίκτυα (Social Networks).

Τα Social Media χρησιμοποιούν τεχνολογίες για να μετατρέψουν μονόλογους σε κοινωνικούς διαλόγους. Από καταναλωτές περιεχομένου μεταμορφώνουν τους ανθρώπους σε παραγωγούς περιεχομένου. Στις μέρες μας τα Social Media όπως το Facebook, το Google+, το Twitter, το Linked In, το Instagram και το YouTube, προσεγγίζουν το ιδανικό μέσο επικοινωνίας και διαφήμισης για την επιχείρησή σας. Στη Forthright μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε, αλλά και να διαχειριστείτε την παρουσία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το σωστό τρόπο.

Διαμορφώνουμε τη στρατηγική σας για τα κοινωνικά δίκτυα, δημιουργούμε περιεχόμενο και προσπαθούμε συνεχώς να έχουμε δια δραστική σχέση με την κοινότητά σας. Η εταιρεία μας δημιουργεί προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού σας, αυξάνει την εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες σας μεταξύ των χρηστών των Social Media και ενημερώνει άμεσα και αξιόπιστα τους χρήστες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πιο αποτελεσματική Facebook Page! Τιμές από 85€ / μήνα!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή καλέστε μας στο 210 6082271

meletikaiprosfora

Τα Οφέλη του Social Media Marketing μπορεί να είναι ιδιαιτέρως σημαντικά για μια επιχείρηση, ανάλογα με τον κλάδο δραστηριοποίησής της.

Τα κυριότερα είναι τα ακόλουθα:

  •     Brand Awareness
  •     Κατάλληλη Στόχευση Μηνυμάτων
  •     Αύξηση Πωλήσεων – Πελατείας
  •     Customer Engagement
  •     Ταχύτητα Εξάπλωσης Μηνύματος (Viral Effect)

Τα κοινωνικά δίκτυα (social media) του διαδικτύου, όπως το Twitter, το Linkedln και το Facebook, απλοποιούν τις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού στις τάσεις της αγοράς και έχουν ένα προφανή και εκτεταμένη επίδραση στο τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αγοράζουν. Οι πελάτες τώρα μπορούν να ψάξουν τις εταιρείες μέσω διαδικτύου και μετά να ρωτήσουν για αξιολόγηση τους μέσω των κοινωνικών δικτύων, αποφασίζοντας για την αγοραστική τους επιλογή χωρίς να επικοινωνήσουν με την εταιρεία. Οι άνθρωποι επίσης χρησιμοποιούν τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για να μοιραστούν γνώμες και εμπειρίες για εταιρείες, προϊόντα και υπηρεσίες.

Αν και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης δεν θεωρούνται ως τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης, οποιοσδήποτε μπορεί να πει ότι θέλουν για μια εταιρεία ή για μια μάρκα, είτε θετικό είτε αρνητικό. Με αυξητικούς αριθμούς οι εταιρίες προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτές τις συνομιλίες και να λάβουν μέρος σε τέτοιου είδους διαλόγους. Μια μικρή μερίδα συστημάτων ενσωματώνουν σήμερα ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραθέτουν ένα αριθμό από πλεονεκτήματα για τις εταιρείες, όπως τη χρησιμοποίηση των διαδικτυακών κοινοτήτων (online communities) ως αξιόπιστη πηγή για τη λήψη αποφάσεων αλλά και ως μέσο εξεύρεσης λύσεων από το κοινό για πραγματικά προβλήματα πελατών. Οι εταιρίες να μοχλεύσουν τις συνήθειες τους και τις προτιμήσεις τους μέσω υπερβολικά εξειδικευμένης στόχευσης των τμημάτων επικοινωνίας πωλήσεων και των marketing.

Μερικοί αναλυτές πιστεύουν ότι οι business-to-business διαφημιστές πρέπει να προχωρούν συγκρατημένα όταν εμπλέκουν τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης στις εμπορικές διαδικασίες. Αυτοί οι παρατηρητές προτείνουν προσεκτική ανασκόπηση της αγοράς ώστε να αποφασίσουν αν και που μπορεί αυτό το φαινόμενο να δώσει μετρήσιμα πλεονεκτήματα στις επαφές με τους πελάτες, τις πωλήσεις και την υποστήριξη. Είναι αναγνωρισμένο ότι οι άνθρωποι νιώθουν ότι είναι απωθητικό μεταξύ αυτών και των αντιπροσώπων, και αποφεύγεται η ανάμειξη της εταιρίας, και μερικές φορές ανταποκρίνονται αρνητικά απέναντι σε αυτήν την εταιρία.

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πιο αποτελεσματική Facebook Page! Τιμές από 85€ / μήνα!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή καλέστε μας στο 210 6082271

meletikaiprosfora