Ιατρικό Marketing

Διαφήμιση Ιατρείου

Η ForthRight αποτελεί ένα εξειδικευμένο advertising agency στο Ιατρικό Marketing. Με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της υγείας και έχοντας υπό τη διαχείριση τον μεγαλύτερο αριθμό ιατρών στην Ελλάδα (περισσότερους από 100), μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ιατρικού marketing.

Από δημιουργία εταιρικής ταυτότητας, κατασκευή ιστοσελίδας για τους ιατρούς, βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης (για να είναι στις πρώτες θέσεις της Google), διαφήμιση στη Google & στο facebook, δημιουργία προγράμματος στη τηλεόραση του ιατρείου σας, δημιουργία περιεχομένου ιστοσελίδας, μετάφραση ιατρικών κειμένων, δημιουργία φυλλαδίων και πολλές ακόμα υπηρσίες.

H ForthRight αποτελεί πιστοποιημένο συνεργάτη της Google (Google Partner) και μπορεί να δημουργήσει για το δικό σας ιατρείο τη στρατηγική αυτή που χρειάζεται για να ξεχωρίσετε.  Οδοντίατροι, ορθοπαιδικοί, πλαστικοί χειρουργοί, γυναικολόγοι, γενικοί χειρουργοί και όλοι οι ιατροί ανεξαρτήτως ειδικότητας, έχουν την ανάγκη προβολής στο διαδίκτυο αλλά και όχι μόνο.

H ForthRight ως διαφημιστική εταιρεία εκτός από το κομμάτι του digital marketing που έχει ειδική ομάδα για το ιατρικό marketing μπορεί να σας βοηθήσει στο PR, στη διοργάνωση events αλλά και στο Promotion.

H ForthRight είναι από τις λίγες διαφημιστικές εταιρείες και τα ελάχιστα digital agencies που διαθέτει δικό της studio για φωτογραφίσεις & videos ενω επίσης διαθέτει και δύο ηλεκτρονικά περιοδικά υγείας!

Η χρήση του internet τα τελευταία χρόνια είναι καταλυτική. Έρευνες έχουν δείξει ότι πάνω από το 69% των ανθρώπων χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για αναζήτηση πληροφοριών για ιατρικά θέματα, ενώ το 43% κάνουν αναζητήσεις για ανεύρεση ιατρών. Επομένως, το ιατρικό marketing θεωρείται απαραίτητο για κάθε γιατρό που θέλει να ψάχνει έξυπνους τρόπους προβολής του ιατρείου του.

Ποιο είναι το κόστος κατασκευής ιστοσελίδας;

Στη ForthRight πιστεύουμε ότι η δημιουργία μιας δυναμικής ιστοσελίδας αποτελεί το πρώτο βήμα για τη σωστή προβολή του ιατρείου σας. Είναι αυτή που δίνει στους χρήστες μια ολοκληρωμένη εικόνα για την ειδικότητα και τις υπηρεσίες σας, την αισθητική και το ήθος του ιατρείου σας. Στη ForthRight αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας με σεβασμό, παρέχοντας υψίστης ποιότητας υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Τα εξατομικευμένα προνομιακά πακέτα προσφορών, σας δίνουν την ευκαιρία να πετύχετε ένα σύγχρονο αποτέλεσμα σε προσιτή τιμή. Το κόστος για την κατασκευή ιστοσελίδας διαμορφώνεται βάσει των αναγκών σας και των «φιλοδοξιών» σας. Με άλλα λόγια, η ιστοσελίδα σας είναι η «βιτρίνα σας». Εμείς, σας προτείνουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις πολυάριθμες δυνατότητες που σας παρέχονται μέσα στην ιστοσελίδα. Προσελκύστε περισσότερους πελάτες κεντρίζοντας τους το ενδιαφέρον τους μέσα από τα άρθρα σας, τα επιτεύγματά σας και τις επιστημονικές εξελίξεις. Έτσι, θα δώσετε την ευκαιρία στους ασθενείς σας να σας γνωρίσουν καλύτερα και να παρακολουθούν τα νέα σας. Στον τομέα του marketing αυτή η διαδικασία αναφέρεται ως content marketing.

Πώς θα εμφανιστώ στις πρώτες θέσεις στις αναζητήσεις της Google;

Δεν αρκεί να έχετε δημιουργήσει την τέλεια ιστοσελίδα, αν δε μπορούν οι ασθενείς σας να τη βρουν κάνοντας αναζήτηση στη Google. Το δεύτερο βήμα λοιπόν, είναι να κάνετε την ιστοσελίδα σας ορατή στις μηχανές αναζήτησης. Άλλωστε οι πρώτες θέσεις της Google είναι εκείνες με τις περισσότερες προβολές. Το εξειδικευμένο τμήμα του Marketing της ForthRight αναλαμβάνει τη σειρά εκείνων των διαδικασιών που θα φέρουν την ιστοσελίδα σας στην κορυφή των αναζητήσεων! Για να εμφανίζεστε στις πρώτες θέσεις της μηχανής αναζήτησης της Google θα πρέπει να περιεχόμενο της σελίδας σας να είναι προσανατολισμένο στις υπηρεσίες που προσφέρετε και στο ύφος του ιατρείου σας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με δύο τρόπους: είτε με οργανική (SEO) είτε με πληρωμένη προβολή στη Google. Κι ενώ η πληρωμένη διαφήμιση (AdWords) εμπεριέχει ένα μικρό κόστος, θα οδηγήσει το ιατρείο σας σε κερδοφορία. Έτσι, για παράδειγμα αν έχετε το ιδιωτικό σας οδοντιατρείο στο Χαλάνδρι και στην ιστοσελίδα σας υπάρχουν σαφείς οδηγίες επικοινωνίας, οι ασθενείς που μένουν στο Χαλάνδρι και αναζητούν ‘’οδοντιατρεία κοντά μου’’ θα βρουν το οδοντιατρείο σας εύκολα και γρήγορα.

Πώς τα Social Media σας συνδέουν με τους πελάτες σας;

Στη ForthRight γνωρίζουμε και αποδεχόμαστε την «παντοδυναμία» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και πώς αυτά κυριαρχούν στις ζωές μας. Η στιγμή λοιπόν, που τα Social Media αποτελούν ένα αποτελεσματικότατο μέσο διαφήμισης έχει φτάσει. Έτσι το marketing επεκτείνεται και στα ψηφιακά μέσα εκμεταλλευόμενο τη δυναμική τους όντας καταγοητευμένο από τις αναρίθμητες δυνατότητές τους στην προσέλκυση κοινού. Άλλωστε η πλειοψηφία των πελατών σας βρίσκεται στα Social Media. Πέρα από τη δυνατότητα επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων έχετε τη δυνατότητα του Branding. Διαφημιστείτε στα σωστά κοινά, ενημερώστε τους ακόλουθούς σας με ενδιαφέρον περιεχόμενο και εκμεταλλευτείτε την ποικιλία των Social Media. Επιλέξτε ανάμεσα σε Facebook, Instagram, Twitter ή LinkedIn και ορίστε εσείς το στόχο που σας ταιριάζει.

Πώς το Video θα προσελκύσει πελάτες στο ιατρείο μου;

Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις και πόσο μάλλον ένα video. Στην ForthRight Advertising φροντίζουμε οι πελάτες μας να βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων επωφελούμενοι πάντα από αυτές. Και οι εξελίξεις δείχνουν ότι το μέλλον του marketing είναι τα Videos. Γεγονός φυσικά που δικαιολογείται από το ότι η ForthRight διαθέτει ένα δικό της υπερσύγχρονο studio για παραγωγή video και ηχογραφήσεων. Το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας, διασφαλίζει τη δημιουργία Videos υψηλότατων προδιαγραφών για τους πελάτες που θα επιλέξουν να εμπιστευτούν τη δυναμική τους παρουσία στη διαφήμιση. Έρευνες έδειξαν ότι οι άνθρωποι που παρακολουθούν πάνω από μία ώρα video στο Facebook, και στο YouTube αγγίζουν το 50%. Κεντρίστε το ενδιαφέρον των ασθενών με ένα βίντεο από ομιλία σας σε ιατρικό συνέδριο, ή δείχνοντας ένα περιγραφικό video με τον τρόπο επιτέλεσης μίας επέμβασης. Έτσι, θα προσελκύσετε πολλούς επισκέπτες στη σελίδα σας και ακολούθως στο ιατρείο σας.

Δείτε περισσότερες υπηρεσίες προς ιατρούς:
Βελτίωση αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης
– Μετάφραση ιατρικών κειμένων
– Εταιρική ταυτότητα για τους ιατρούς
Δημιουργία Videos για ιατρούς (δείτε videos ιατρών στο youtube)

Δείτε τι έγραψε το CNN για τη Forthright

Ζητήστε μας και ένας εξειδικευμένος σύμβουλος στο ιατρικό marketing θα πραγματοποιήσει κάποιο ραντεβού μαζί σας, να αναλύσετε τις ανάγκες σας και να σας δημιουργήσει ένα πλάνο ενεργειών για τη δική σας προβολή στο διαδίκτυο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6082271 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να σας επισκεφτεί ένας ειδικός σύμβουλος και να σας ενημερώσεις για την προβολή σας στο διαδίκτυο!