Υπηρεσίες

Domain name Registration

Καταχώρηση, ανανέωση και διαχείριση domain name σε πραγματικό χρόνο, με απλές και αυτοματοποιημένες διαδικασίες.

WebHosting & Datacenter Services

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες φιλοξενίας και collocation, υψηλών προδιαγραφών, με υψηλές ταχύτητες, απόλυτη ασφάλεια, διαθεσιμότητα και  πλήρη διαχείριση.

Search Engine Optimization

Σας βοηθάμε να βελτιώσετε τη θέση της σελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης.

Content Markering

Ο όρος Content Marketing δηλώνει τη δημιουργία και τη διάδοση ποιοτικού και δωρεάν περιεχομένου με στόχο τη μετατροπή των υποψήφιων πελατών σε πελάτες, και των υπαρχόντων πελατών σε πιστούς πελάτες.

Κατασκευή ιστοσελίδων

Η κατασκευή ιστοσελίδων δεν είναι απλή υπόθεση. Μια ιστοσελίδα μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μια επιχείρηση.

Κατασκευή eshop (κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος)

Η εταιρεία με την οποία θα αποφασίσετε να συνεργαστείτε για την υλοποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματός σας είναι απαραίτητο να πληροί τρεις βασικές προϋποθέσεις: Τεχνογνωσία – Εμπειρία – Αξιοπιστία

Ιατρικό marketing

Οι ιατροί θα πρέπει να λειτουργήσουν πια όχι μόνο ως λειτουργοί, αλλά και ως αληθινοί επιχειρηματίες, προκειμένου να μπορέσουν να προσελκύσουν νέους πελάτες και να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό. Χρησιμοποιώντας προσαρμοσμένες, αποδεδειγμένες στρατηγικές μάρκετινγκ, οι ιατροί θα καταφέρουν να ακολουθήσουν μια επιτυχημένη πορεία!

Social Media

Τα Οφέλη του Social Media Marketing μπορεί να είναι ιδιαιτέρως σημαντικά για μια επιχείρηση, ανάλογα με τον κλάδο δραστηριοποίησής της.

Travel Agencies Webpages

Τα Travel Agencies Web Pages είναι προ – κατασκευασμένα, έτοιμα για χρήση web sites, που συνδυάζουν αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας σε ελάχιστο χρόνο και με προσιτό κόστος.
Travel Agencies Webpages