Αυτές είναι οι 12 υποψήφιες για τον 5ο Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς !

Ο μεγάλος τελικός για την στέψη της νέας Σταρ Θεσσαλία 2018 πλησιάζει!

Ο Πανθεσσαλικός Διαγωνισμός Ομορφιάς κλείνει φέτος τα 5 του χρόνια και θα αποτελέσει για μια ακόμη χρονιά το λαμπερό γεγονός της Θεσσαλίας.

Η Μαρία Μπολώση Σταρ Θεσσαλία 2017 και η Νάσια Βασιλειάδου Μις Θεσσαλία 2017 θα παραδώσουν τα στέμματά τους το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στο Κτήμα Δριστέλλα.

Πλούσια δώρα και εκπλήξεις θα περιμένουν τις νικήτριες και το κοινό που θα τιμήσει με την παρουσία του τον 5ο Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς 2018!

Guest Stars της βραδιάς ο Σχεδιαστής Υψηλής Ραπτικής Θεόδωρος Τρανούλης, η 1st Miss World Next Top Model Ηρώ Δημητροπούλου, η παίκτρια του My Style Rocks Τάνια Κοφινιώτη, η δημοσιογράφος του Σκάι  Μάνια Αλιβιζάτου, η Σταρ Θεσσαλία 2017 – Μαρία Μπολώση, η make up artist Μάχη Τριαντάρη και η Μις Ελλάς 2017 Θεοδώρα Σούκια  !

Επιμέλεια Φωτογραφίας : Αθανάσιος Παπαγεωργίου {APhotography}
Pageant Coach / Styling : Ευάγγελος Σαλευρής {SLV}
Make up artist : Μάχη Τριαντάρη
Hair styling : Δημήτρης Γελαδάρης και Κλίτον Κούρτι
Make up Assistant : Μαριάννα Βορνίτη, Όλγα Τοπιζόγλου, Αθανασία Κόφφα, Ελένη Χαρανά, Φαίη Κλάδη, Ζωή Τσατσάλου

Τις υποψήφιες για τις ανάγκες της φωτογράφισης έντυσε με ποιοτικά και μοντέρνα μαγιό το κατάστημα Καπετάνιος, τα μοδάτα και άνετα υποδήματα ήταν από το κατάστημα PieDini Shoes και ενώ τα υπέρλαμπρα κοσμήματα ήταν από το κατάστημα Ozzi Jewellery . Ευχαριστούμε θερμά το IEK ΔΗΜΗΤΡΑ στο Βόλο για την φιλοξενία.

Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων η Μπράτσια Εύα.

Σύμβουλοι Διοργάνωσης ForthRight  www.forthright.gr | 2410 672460

Θα είμαστε όλοι εκεί!